Hva kan vi hjelpe deg med?

Første råd når det gjelder å velge advokat, er å finne en som har relevant erfaring.
(Har du en promillesak, så gå ikke til en skatterettsspesialist.) 

divorce.jpg

Familie og arv

Et gammelt ordtak er at "Du vet ikke hva som bor i et menneske før du enten er skilt fra det, eller har arvet sammen med det". Men ... mange ganger går det an å glatte over problemene ved hjelp av forhandlinger og megling, før man eventuelt må i retten. Vi gir deg råd og hjelp gjennom hele prosessen.

GettyImages-144560944web-5730fe745f9b58c34ccc1d21.jpg

Forbrukersaker

Har du kjøpt katta i sekken? Eller er du blitt lurt til å ta opp større lån enn det som egentlig var forsvarlig? Hvis du angrer, kan vi hjelpe deg å sjekke om saken din faller inn under en av de ufravikelige reglene om forbrukervern   

 

Fast eiendom.jpeg

Faste eiendommers rettsforhold

Var ikke huset så bra som du trodde? Klager naboen på trærene dine? Har du problemer med leietagerne eller med husverten? Vi har lang erfaring med slike problemer, og med de problemen som oppstår når sameiere ikke blir enige.

 

Oil-Tanker-Tanker-Abendstimmung-Sunset-Sea-654867.jpg

SJØRETT

Trenger du hjelp med kjøp, salg eller befraktning av skip? Hvem er ansvarlig ved skader på gods, forurensing eller kollisjoner til sjøs? 

Våre advokater har sjørett som spesialfag, og kan hjelpe deg eller din bedrift med de fleste shipping-relaterte problemstillinger, både i Norge og internasjonalt. 

14971548_10155421340603136_889372709_o.jpg

SELSKAPer og næringsvirksomhet

Har du fått en ny forretningside? Har du funnet en mulig partner du vil ta inn i virksomheten din? Er overskuddene blitt så store at det er blitt krangel om delingen? Eller går det så dårlig at dere må nødlande, og lurer på om det går an å komme ned på føttene? Vi har erfaring med alle disse situasjonene.

hqdefault.jpg

STRAFFERETT

Den første feilen folk pleier å gjøre når de får problemer med politiet, er at de sier ja til å gå i første avhør uten å ha snakket med advokat. Vi vet, for vi har sett konsekvensene av dette mange ganger.

Den andre feilen de gjør, er å velge en advokat som ikke har (tar seg) tid til å prioritere saken. Våre klienter blir ikke overlatt til seg selv.